Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε ποιος ο σκοπός μας. To webface.gr είναι ένα νέο social network με σκοπό την επικοινωνία των ανθρώπων και την αλληλοεπίδραση αυτών σε διάφορα θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν μεγάλη μερίδα ατόμων της σημερινής κοινωνίας μας.Σκοπός του δεν είναι μόνο να καταθέτουν τα μέλη της τους προβληματισμούς τους αλλά και να δημιουργούν ευχάριστα διάφορα θέματα που τους αγγίζουν μέσα από δραστηρίοτητες που τους προσφέρει το site. Η ενεργοποίηση των μελών της καθώς και η ενεργή συμμετοχή τους συμβάλει στην ανάπτυξη μιας μικρής κοινωνίας που αποτελεί κατά κύριο λόγω την φωνή της ελληνικής κοινωνίας μας και όχι μόνο.

Η ενασχόληση μου καθώς και η αποκόμιση γνώσεων μου από τις διάφορες ιστοσελίδες που υπάρχουν με παρακίνησε να ασχοληθώ από το 2013 ερασιτεχνικά δημιουργώντας διάφορες  ιστοσελίδες.

Τον σεπτεμβριο του 2016 γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσω ένα νέο κοινωνικό δίκτυο. Στόχος του δικτύου αυτού είναι να προσελκύσει άτομα που θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν μέσα από τις σελίδες του webface.gr δημιουργώντας μέσα στο προσωπικό προφίλ τους, τις δικές τους προτιμήσεις και απόψεις.

 

Το newsfeed αποτελείται από τις δικές σας δημοσιεύσεις αλλά και από της δημοσιεύσεις όσων έχετε επιλέξει να ακολουθείτε. Δεν το καθορίζουμε εμείς, και δεν κρατάμε τίποτα κρυφό. Βλέπετε όλα όσα έχουν μοιραστεί με εσάς, τη στιγμή που δημοσιεύτηκαν.

 

  1. Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα άλμπουμ και να τα μοιραστείτε με του φίλους σας η και τους γνωστούς σας.
  2. Να δημιουργήσετε διάφορες εκδηλώσεις.
  3. Να διαφημίσετε την δική σας επιχείρηση
  4. Να δημοσιεύσετε την δική σας αγγελία για κάτι που θέλετε να πουλήσετε.
  5. Να ανεβάσετε τα δικά σας βίντεο και να τα μοιραστείτε με άλλους.
  6. Να δημιουργήσετε την δική σας ψηφοφορία για κάτι που σας απασχολεί η οτιδήποτε άλλο.
  7. Να δημιουργήσετε τους δικού σας διαγωνισμούς είτε είναι φωτογραφία , η βίντεο.
  8. Να δημιουργήσετε τα δικά σας Κουίζ.
  9. Να δημιουργήσετε της δικέ σας ομάδες με ότι τίτλο θέλετε εσείς και να προσκαλέσετε άτομα να ενταχθούν. 
Και πολλά άλλα που θα προστεθούν με την πάροδο του χρόνου.

Μέσα στις δυνατότητες του site παρέχεται και η επικοινωνία των μελών της μέσω της εφαρμογής chat.

Όλα τα μέλη του webface.gr κατεβάζοντας την εφαρμογή CometChat από το Play Store μπορούν να συνομιλούν στο chat με το κινητό τους τηλέφωνο η και το tablet. Τους δίνεται η δυνατότητα να μοιραστούν φωτογραφίες και βίντεο από τις αγαπημένες τους στιγμές με όλους τους φίλους τους μέσα από την εφαρμογή, απλά βάζοντας στο Enter url www.webface.gr και για Όνομα χρήστη και κωδικό αυτά που χρησιμοποιούν για την είσοδο στο site!!!

Με λίγα λόγια το webface.gr δημιουργήθηκε όχι μόνο για να εναποθέτεις τις ιδέες και απόψεις σου αλλά και για να ψυχαγωγηθείς, να περνάς ευχάριστα και εποικοδομητικά  τον ελεύθερο χρόνο σου.

Το webface δίνει μεγάλη σημασία στην πολιτική απορρήτου! Συλλέγει μόνο τα απαραίτητα στοιχεία όπως όνοματεπώνυμο, mail και τηλέφωνο, στοιχεία που δεν δίνει σε διαφημιζόμενους.

Webface Social network

Αμπελώνας 40400

Tel: +302492031131 + 6982105531

E-mail: webmaster@webface.gr

Με εκτίμηση η διαχειριστική ομάδα του webface.gr