Πώς μπορώ να διαγράψω οριστικά τον λογαριασμό μου;

    Προτού διαγράψετε το λογαριασμό σας, θα είναι πιο σωστό να κατεβάσετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας (π.χ. των φωτογραφιών και των δημοσιεύσεών σας) από το Webface. Στην συνέχεια Πατήστε Πληροφορίες Προφίλ και στο κάτω μέρος της σελίδας Delete my account, Αφού διαγραφεί ο λογαριασμός σας, δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τίποτα από ό,τι είχατε προσθέσει σε αυτόν.

    Κοινοποίηση
    0% χρήστες χαρακτήρισαν αυτήν τη Συχνή Ερώτηση ως χρήσιμη Είναι χρήσιμη αυτή η ερώτηση?

    Nαι Όχι