Γεώργιος Τρίχας

Άλμπουμ Φωτογραφιών

Πρόσφατες Δραστηριότητες

 • Γεώργιος Τρίχας
  Επίσκεψη στον Κύριο Σαράντο στην Λάρισα να επιδιορθώσει τα γυαλιά μου
 • Γεώργιος Τρίχας
  Περάσαμε και στα σήματα σήμερα απομένουν τα μαθήματα οδήγησης να πάρει και το δίπλωμα ο κανακάρης μου να ησυχάσουμε και από αυτό και συνεχίζουμε πάμε για περισσότερα...!!!
 • Γεώργιος Τρίχας
  Ρε που πάμε κατά που οδεύουμε;

  Χτυπούσε την κοπέλα του με σφυρί για του πει τον κωδικό του facebook

  Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Βρετανία, με ένα νεαρό που βασάνισε την κοπέλα του χτυπώντας την με ένα σφυρί, γιατί δεν του έδινε τον κωδικό της στο facebook.

  Τελικά ο 20χρονος καταδικάστηκε σε 16 μήνες κάθειρξη.
  0 0 0 1 0 0 0 0 1
 • Γεώργιος Τρίχας
  ΟΑΕΔ: «Τρέχουν» οι αιτήσεις για δύο επιδοτούμενα προγράμματα με επίδομα 2.800 ευρώ

  Στις 23 Αυγούστου ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων σε δύο νέα προγράμματα κατάρτισης για 5.000 ανέργους του ΟΑΕΔ.

  Οι υποψήφιοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο περιλαμβάνει το επίδομα θεωρητικής κατάρτισης που ανέρχεται σε 2.000 ευρώ (400 ώρες*5,00 ευρώ/ώρα) και επίδομα πρακτικής άσκησης το οποίο ανέρχεται σε 800 ευρώ (200 ώρες*4,00 ευρώ/ώρα).

  Ειδικότερα:

  Τα αντικείμενα κατάρτισης αφορούν σ...  περισσότερα
  0 0 0 0 0 0 0 0 0
 • Γεώργιος Τρίχας
  Χρόνια πολλά πολύχρονος φίλε, ότι επιθυμείς στην ζωή σου να το έχεις...!!!
 • Γεώργιος Τρίχας
  Καλημέρα καλή εβδομάδα.!
  Πέρασε και ο Δεκαπενταύγουστος επιστροφή στην καθημερινότητα και στην πραγματικότητα της ζωής που για κάποιους είναι ένας ανελέητος αγώνας για κάτι καλύτερο, με φόντο την ελπίδα συνεχίζουμε...!!!
 • Γεώργιος Τρίχας
  Τζόκερ: Ένας μεγάλος τυχερός κέρδισε 6,7 εκατ. ευρώ!
  1 0 0 0 0 0 0 0 1
 • Γεώργιος Τρίχας
  Βλέπω κάτι τύπους που ακόμα ασχολούνται με το Βόρεια Μακεδονία και πραγματικά μου έρχεται αναγούλα, η κατάσταση σε αυτή την χώρα δεν θα αλλάξει ποτέ λόγο χαμηλού επιπέδου και νοημοσύνης κάποιον ανθρώπων, τα προβλήματα μας είναι τόσα πολλά και κάποιοι ακόμα ασχολούνται με καταστάσεις και πράγματα που και να θέλαμε να τα αλλάξουμε δεν είναι στο χέρι μας κάποιοι άλλοι αποφασίζουν και πρέπει αυτό να το χωνέψουμε είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτά βλέπουν οι πολιτικοί και δεν μας παίρνουν στα σοβαρά, μας...  περισσότερα
 • Γεώργιος Τρίχας
  Κακό που μας βρήκε

  Τέλος το ελεύθερο πορνό στο Internet

  Η συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες στην Ευρώπη.
  Η αρχή θα γίνει άμεσα από την Μεγάλη Βρετανία,συγκεκριμένα οι Βρετανοί, από τον Απρίλιο του 2020 δε θα μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε περιεχόμενο ενηλίκων, αν δεν αποδεικνύουν ότι είναι ενήλικες.

  Θα καλούνται να αποδείξουν ότι έχουν την κατάλληλη ηλικία «φορτώνοντας» σε μία ανάλογη φόρμα το διαβατήριό τους ή την ταυτότητά τους εντός τεσσάρων εβδομάδων, από την ημέρα ...  περισσότερα
 • Γεώργιος Τρίχας
  Άμεσα Update οι χρήστες Windows 10. Εντοπίστηκαν κρίσιμες ευπάθειες!
  Η Microsoft προειδοποιεί τους χρήστες των Windows 10 να ενημερώσουν αμέσως το λειτουργικό τους σύστημα εξαιτίας δύο κρίσιμων ευπαθειών.
 • Γεώργιος Τρίχας
  Facebook απομαγνητοφωνεί τις συνομιλίες σας

  Το Facebook δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις. Όλοι γνωρίζουμε ότι συλλέγει τα δεδομένα μας.Σύμφωνα όμως με μια δημοσίευση του Bloomberg, η εταιρεία πληρώνει εκατοντάδες υπαλλήλους για να απομαγνητοφωνούν ηχητικά αποσπάσματα από τις συνομιλίες σας στις υπηρεσίες της.

  Οι υπάλληλοι που ρωτήθηκαν από το Bloomberg δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν από ποια υπηρεσία καταγράφηκε ο ήχος ή πως αποκτήθηκε, αλλά μόνο ότι έπρεπε να απομαγνητοφωνήσουν ηχητικά αρχεία. Σύμφ...  περισσότερα
  0 0 0 0 0 0 0 0 0
  • Γεώργιος Τρίχας
 • Γεώργιος Τρίχας
  Καλημέρα.!
  Δεκαπενταύγουστος σήμερα οι Έλληνες γιορτάζουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την μεγάλη θρησκευτική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όσοι είχατε την τύχη να αποδράσετε σε κάποια παραλία η στα ορεινά να περάσετε όμορφα, για όσους εργάζονται καλό κουράγιο.!